ADO laat Feyenoord-target niet gaan: In zijn geval gaan we dat zeker doen
"Ik hoop dat er in de winterstop wat spelers bijkomen"

ADO laat Feyenoord-target niet gaan: "In zijn geval gaan we dat zeker doen"

20-12-2014 12:44

Voor ADO Den Haag is na de 0-0 remise bij sc Heerenveen de winterstop aangebroken. Bij de groen-gelen wacht men nu in spanning af op de komst van het Chinese marketingbureau United Vansen van zakenman Mui Wang.

De overname door het Chinese bedrijf hangt al maanden in de lucht, maar is nog altijd niet definitief beklonken. Naar verluidt is de acht miljoen euro uit China inmiddels wel op weg naar Den Haag, waar trainer Henk Fraser niet op de zak geld kan wachten. Hij hoopt daarmee snel enkele nieuwe spelers aan te trekken.

"We hebben de eerste seizoenshelft heel weinig kunnen wisselen, vaak werden we er ook niet beter van", verklaart Fraser bij FOX Sports. "Ik hoop dat er in de winterstop wat spelers bijkomen. We gaan ervan uit dat meneer Wang zijn portemonnee meeneemt. Dan kunnen we ons versterken. Ik hoor goede verhalen vanuit allerlei kanten binnen de club, maar het is pas definitief als we het echt in handen hebben."

Intussen kijkt de oefenmeester zonder spanning naar de ontwikkelingen rondom topscorer Michiel Kramer, die vooral veelvuldig aan Feyenoord werd gelinkt. "Want ik denk dat wij als club nog altijd het recht hebben om te zeggen: we gaan nergens op in. En in het geval van Kramer gaan we dat zeker doen", vertelt hij aan de NOS.

"Plus, ik heb Kramer heel veel kwaliteit toegedicht. Maar voor het niveau van Feyenoord of hoger moet er nog wel wat gebeuren bij hem", aldus Fraser over de spits die elf keer scoorde en een contract tot 2016 heeft.