De Boer houdt vast aan Veltman, Klaassen en Viergever na oorwassing Ajax
Bekritiseerd trio zondag naar Woudestein

De Boer houdt vast aan Veltman, Klaassen en Viergever na oorwassing Ajax

20-12-2014 13:43
9

De historisch harde bekernederlaag tegen Vitesse (0-4) heeft geen slachtoffers geëist bij Ajax. Frank de Boer heeft zijn selectie intact gelaten voor het duel met Excelsior.

De trainer van de Amsterdammers heeft geen wijzigingen aangebracht in zijn wedstrijdselectie. Dat meldt Ajax op de clubsite. De keuze van De Boer betekent dat Joël Veltman, Davy Klaassen en Nick Viergever 'gewoon' lijken te gaan spelen in de laatste wedstrijd van 2014. Het trio kreeg harde kritiek na de oorwassing van donderdagavond.

Het trio moet, met uitzondering van Klaassen, wel vrezen voor een plek op de bank. Veltman wordt waarschijnlijk vervangen door Mike van der Hoorn, terwijl Jaïro Riedewald en eventueel Stefano Denswil in aanmerking komen voor de plek van Viergever. Richairo Zivkovic maakt weer deel uit van de achttienkoppige selectie van de Amsterdammers.

De Boer eiste vrijdag op de persconferentie een driepunter tegen Woudestein. Zijn ploeg kan zich zondag geen misstap permitteren, anders loopt PSV verder uit. Het gaat tussen de nummer één en twee van de Eredivisie bedraagt nu vier punten.