Feyenoord krijgt geen uitsluitsel van Kuyt: Iedereen weet dat ik hier blij ben
"Ik hou me er niet mee bezig"

Feyenoord krijgt geen uitsluitsel van Kuyt: "Iedereen weet dat ik hier blij ben"

20-12-2014 14:13
1

Dirk Kuyt is naar alle waarschijnlijkheid bezig aan zijn laatste seizoen bij Fenerbahçe. Wat de nabij toekomst de oud-international van Oranje gaat brengen, is nog onduidelijk.

Kuyt heroverde vrijdagavond met Fenerbahçe de koppositie in Turkije, maar na afloop kreeg hij vooral vragen over zijn toekomst naar zijn hoofd geslingerd. De 34-jarige Katwijker kon daar nog geen antwoord op geven. "Iedereen weet dat ik blij ben bij Fenerbahçe. Ik focus me nu op goed spelen en het kampioenschap", reageerde Kuyt, wiens contract over zes maanden afloopt, in gesprek met Sabah.

Kuyt leest vooral in de kranten en op internet dat er interesse is. Engelse clubs hengelen naar zijn diensten, terwijl Feyenoord hoopt. Een langer verblijf bij Fenerbahçe is sinds kort ook weer een optie. "Er spelen momenteel wat dingen volgens allerlei media, maar ik hou me er niet mee bezig. Ik wil kampioen worden, daarna zien we wel wat er gaat gebeuren."

Kuyt is bezig aan zijn derde seizoen in Turkije. De oud-speler van onder meer FC Utrecht, Feyenoord en Liverpool is bij de club uit Istanbul verzekerd van een basisplek. Vorig jaar werd hij voor het eerst in zijn leven kampioen.