'Niemand' is sterker dan Feyenoord: Hier word je een grote kerel van
"Het is een wijze les geweest"

'Niemand' is sterker dan Feyenoord: "Hier word je een grote kerel van"

20-12-2014 18:03
4

Karim El Ahmadi hoopt dat Feyenoord een passend antwoord kan vinden op de nederlaag in de topper tegen PSV. De Rotterdammers gaan zondag op bezoek bij het dolende NAC Breda.

Feyenoord had drie dagen de tijd om te herstellen van de domper in Eindhoven. El Ahmadi wil nog één keer knallen, om zo alsnog met een goed gevoel de winterstop in te gaan. "Het is een wijze les geweest", zegt El Ahmadi in gesprek met Feyenoord TV over de verloren topper (4-3). "Wat er fout ging in de laatste minuut zal ons niet nogmaals gebeuren. Hier word je een grote kerel van."

Wedden

Meer odds

De middenvelder heeft voldoende lichtpuntjes gezien. "Dat we goals maken en dat we grotendeels in de wedstrijd de bovenliggende partij waren. We hebben weer bewezen dat niemand sterker is dan ons. Die positieve dingen kun je wel meenemen. Als je wordt weggespeeld, is er iets aan de hand. Alleen die fouten moeten niet nog een keer gebeuren."

"We hebben het in Breda normaal niet makkelijk", kijkt El Ahmadi vooruit op de afsluiter van 2014. "NAC zal proberen ons dwars te zitten, maar als wij doorzetten waar we de laatste weken mee bezig zijn horen we daar te winnen." Bij winst zal de Marokkaan tevreden terugkijken op de eerste seizoenshelft. "We maken een goede ontwikkeling door sinds september."