Hij hoort helemaal niet op dit niveau te fluiten. Ik vind dit ongelofelijk
Van Polen woedend over optreden arbiter Van den Kerkhof

"Hij hoort helemaal niet op dit niveau te fluiten. Ik vind dit ongelofelijk"

20-12-2014 21:05
6

PEC Zwolle verloor zaterdagavond door een late strafschop met 2-1 bij SC Cambuur. Aanvoerder Bram van Polen had na afloop geen goed woord over voor het optreden van scheidsrechter Martin van den Kerkhof.

Van Polen zag een doelpunt van Tomás Necid onterecht afgekeurd worden. "Die scheidsrechter heeft het zelf helemaal niet gezien, hij doet maar was", foeterde de verdediger tegenover FOX Sports. "Scheidsrechters krijgen vaak complimenten, maar ik vind dit echt een schande. Hij weet het helemaal niet, dat zei hij ook. Hij floot eerst voor een doelpunt en keurde 'm dan ook nog af… Een schande."

"Hij hoort helemaal niet op dit niveau te fluiten. Ik vind dit ongelofelijk", aldus Van Polen. "Op wie hij afgegaan is? Geen idee. Op het publiek misschien. Die grensrechter wist het ook niet, die liep ook al naar de middenlijn. Ze wisten het dus eigenlijk allebei niet… Hoe hij dan toch die bal kan afkeuren? Ik heb geen idee, dat moet je hem vragen. Ik kan hier zo slecht tegen. Ik snap hier helemaal niks van. Hij verneukt…, verpest voor ons de wedstrijd."