Spits verlaat SC Cambuur: De liefhebber in mij wil graag spelen en beslissend zijn
Aanvaller neemt afscheid van betaald voetbal

Spits verlaat SC Cambuur: "De liefhebber in mij wil graag spelen en beslissend zijn"

21-12-2014 07:56
3

Oebele Schokker maakte zaterdagavond voor de laatste keer deel uit van de selectie van SC Cambuur. De spits liet zijn contract ontbinden bij de club om weer te kunnen spelen bij zijn oude liefde Harkemase Boys. De behendige speler kijkt ondanks het gebrek aan speelminuten in de Eredivisie met veel genoegen terug op zijn periode in Leeuwarden.

"De periode bij SC Cambuur was prachtig om mee te maken. De positieve dingen overheersen bij mij. Het kampioenschap in de Jupiler League en mijn debuut in de Eredivisie waren voor mij onvergetelijk", aldus Schokker tegenover VoetbalPrimeur.

Wedden

Meer odds

De spits koos zeer bewust voor een definitief afscheid van het betaald voetbal. "Ik stop bij SC Cambuur omdat ik er geen perspectief meer zag. De liefhebber in mij wil graag spelen en beslissend kunnen zijn. Ik ben blij om weer terug te keren naar mijn oude cluppie."

Schokker speelde in de jeugdopleiding van sc Heerenveen en maakte vervolgens furore bij verschillende amateurclubs, waaronder Harkemase Boys. Dat leverde hem de bijnaam 'Maradona van de Wâlden' op. Het voorgaande seizoen speelde de spits op huurbasis bij FC Emmen.