Het was een gewoon duel, een beetje rukken en trekken je weet wel hoe dat gaat
SC Cambuur boekt thuisoverwinning

"Het was een gewoon duel, een beetje rukken en trekken je weet wel hoe dat gaat"

21-12-2014 08:52
4

Etienne Reijnen pakte zaterdagavond drie punten in eigen huis tegen PEC Zwolle (2-1). De verdediger van SC Cambuur gaf toe dat hij niet zeker was of de dienstdoende arbiter terecht een treffer van PEC Zwolle afkeurde na een vermeende overtreding op hem. Tot slot deelde hij nog complimenten uit aan zijn teamgenoten vanwege de uitstekende prestaties in het kalenderjaar 2014.

"Het verschil tussen de eerste en de tweede helft was groot. De trainer was boos in de rust omdat hij vond dat we veel meer konden. Er was een bepaalde gelatenheid in de eerste helft. In de tweede helft laten we alles van ons afglijden en dan kun je zien dat we wel aardig kunnen voetballen", aldus Reijnen tegenover de camera van FOX Sports.

Wedden

Meer odds

Tomas Necid leek in de tweede helft PEC Zwolle op voorsprong te zetten, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af vanwege een vermeende overtreding van de spits op Reijnen. "Ik haal die bal van de lijn, volgens mij met mijn borst of zo. Ik wil mijn hoofd er tegenaan zetten en ik krijg ineens een knal tegen mijn hoofd. Verder heb ik helemaal niets gezien. Ik was blij dat het doelpunt afgekeurd werd. Het was een gewoon duel, een beetje rukken en trekken je weet wel hoe dat gaat. Volgens mij was er niet veel aan de hand, maar ik moet het terugzien want ik durf het niet zeker te zeggen."

De zege op PEC Zwolle was een mooie afsluiting van 2014 voor SC Cambuur. "Het is echt heel knap wat we hebben laten zien. We kunnen goed voetballen en dat moeten we voortzetten naar. We kunnen het hele jaar al trots zijn op wat wij hebben laten zien."