Kazim-Richards helpt Feyenoord weer: Al is dat nog niet genoeg voor sommigen
Feyenoord-spits blijft zijn eigen weg volgen

Kazim-Richards helpt Feyenoord weer: "Al is dat nog niet genoeg voor sommigen"

21-12-2014 17:42
4

Colin Kazim-Richards kreeg dit seizoen uit allerlei hoeken kritiek en werd zelfs bestempeld als miskoop. Zijn basisplaats bij Feyenoord bleef evenwel behouden en zondag bewees de spits uit bij NAC Breda (0-1) opnieuw wel degelijk waardevol te zijn.

In Breda zorgde de fysiek sterke aanvaller voor het enige doelpunt van de middag. "Ik ben tevreden, maar ik ben zoals altijd meer blij met de drie punten. Woensdag scoorde ik ook en wonnen we niet", oordeelde hij tegenover FOX Sports. "Ik heb nu volgens mij zeven doelpunten in dertien wedstrijden, al is dat nog niet genoeg voor sommige mensen. Maar dat is voetbal."

Wedden

Meer odds

Kazim-Richards verklaarde na afloop weinig begrip te hebben voor de criticasters. "Ik heb de kritiek nooit begrepen, kreeg het alleen te horen als ik geïnterviewd werd. Ik heb een mooi leven: ik heb twee kinderen, het elke dag naar mijn zin bij Feyenoord en op het veld. Iedereen wordt bekritiseerd."

"Pierre van Hooijdonk en Thierry Henry kregen ook veel kritiek en Arsène Wenger wordt dagelijks bekritiseerd. Colin Kazim-Richards krijgt ook kritiek. Over Graziano Pellè hadden ze ook veel te zeggen, maar hij scoorde uiteindelijk 25 goals per seizoen of meer", besloot de spits strijdbaar.