Tiental Liverpool knokt zich diep in blessuretijd op tandvlees naast 'Gunners'
'Gunners' slaan dankzij Giroud optimaal toe

21-12-2014 18:57

Liverpool heeft diep in blessuretijd een punt gepakt in de Premier League-wedstrijd tegen Arsenal. Martin Skrtel, die eerder in de wedstrijd nog langdurig verzorgd moet worden vanwege een hoofdwond, bepaalde de eindstand op 2-2.

Skrtel kopte met het aangebrachte verband om zijn hoofd in de zevende van de negen minuten extra tijd de 2-2 binnen uit een hoekschop van Adam Lallana. Beide ploegen klimmen door het behaalde punt een plaatsje in de Premier League. Arsenal is nu zesde, Liverpool tiende.

Philippe Coutinho scoorde vlak voor rust voor de thuisploeg, maar in blessuretijd van die eerste helft werd het alweer gelijk via Mathieu Debuchy. Olivier Giroud zette Arsenal halverwege de tweede helft op voorsprong.

Liverpool eindigde het duel met tien man na de tweede gele kaart voor Fabio Borini aan het begin van de negen minuten blessuretijd die waren bijgeteld vanwege de blessure van Skrtel.