Bezorgde Hellemons trekt aan Bredase bel: Er moet écht iets gebeuren
Trainer acht versterking nodig voor lijfsbehoud

Bezorgde Hellemons trekt aan Bredase bel: "Er moet écht iets gebeuren"

21-12-2014 18:50
3

NAC Breda heeft de eerste seizoenshelft met een slecht gevoel afgesloten. De club staat zeventiende en werd doordeweeks roemloos uitgeschakeld in de KNVB Beker. Trainer Eric Hellemons beseft dat er de komende periode ingegrepen moet worden.

"De zoektocht naar nieuwe spelers is al een tijdje bezig", beaamde Hellemons tegen FOX Sports. "Er moet écht iets gebeuren om te zorgen voor lijfsbehoud. Het gaat om betaald voetbal en heel veel geld, dus moeten er drie spelers bij komen. Het zou doodzonde als ik over een jaar in Voetbal International moet zeggen dat het materiaal niet goed genoeg was, dat moet ik dus nú doen. Het is aan andere heren daar een keuze in te maken."

Na de 0-1 nederlaag tegen Feyenoord, een sneu resultaat, verklaarde Hellemons wel content te zijn met de reactie van zijn spelersgroep. "Misschien is het heel erg goed geweest dat we vrijdag bij elkaar hebben gezeten en de waarheid hebben verteld. Je moet met de borst vooruit en de keel omhoog de strijd aangaan, anders wordt het heel lastig om NAC in de Eredivisie te houden."

"Dat hebben we vandaag prima gedaan en we hopen dat nu bij iedereen dat lampje is gaan branden", besloot de trainer van NAC optimistisch.