Moisander wijst Ajax de deur: Nu is het te laat, ik wil niet meer. Nee
"Ajax heeft me geen aanbieding gedaan, geen enkele aanbieding"

Moisander wijst Ajax de deur: "Nu is het te laat, ik wil niet meer. Nee"

21-12-2014 20:25
5

Niklas Moisander is bezig aan zijn laatste seizoen bij Ajax, daar bestaat inmiddels geen twijfel meer over. De Finse verdediger heeft zelf ook definitief de knoop doorgehakt.

Het vertrek van Moisander uit Amsterdam is niet helemaal uit eigen beweging. "Ajax heeft me geen aanbieding gedaan, geen enkele aanbieding. Het is niet zo dat ik niet wilde. Maar nu is het wel te laat", verklaart hij in gesprek met FOX Sports. "Als ik nu nog een nieuw contractvoorstel krijg wil ik niet meer. Nee."

Moisander vertrekt in ieder geval in de zomer, maar in een nieuwe uitdaging in de winterstop trekt hem ook. "In de zomer dacht iedereen dat ik zou vertrekken, maar toen kwam er geen mooie club. Ik ga rustig afwachten wat er in januari gaat gebeuren."

Over zijn opvolging maakt de Fin zich geen zorgen. "Mike van der Hoorn heeft te veel kritiek gehad, onnodige kritiek ook. Ik zie hem elke dag op de training. Mike is echt supergoed bezig. Het doelpunt is een mooi moment, dat heeft hij verdiend. Mijn opvolger? Ja, die staat klaar. Mike heeft het laten zien. Ik ben blij voor hem."