Rodgers haalt uit naar misgelopen ster: Kwalijk, een onvervalste schwalbe
"Dat vind ik kwalijk"

Rodgers haalt uit naar misgelopen ster: "Kwalijk, een onvervalste schwalbe"

21-12-2014 21:11
1

Het had weinig gescheeld of Alexis Sanchez speelde dit seizoen niet bij Arsenal, maar Liverpool. The Reds verloren de felle strijd om de Chileen, die zondag alsnog op Anfield in actie kwam.

In het 2-2 gelijkspel tussen Liverpool en Arsenal scoorde Sanchez niet, maar hij had wel een aandeel in de eerste treffer van de bezoekers. Sanchez versierde de vrije trap waaruit Mathieu Debuchy raak kopte. "We verdienden het om met een voorsprong te gaan rusten, maar het was ons niet gegeven", aldus Brendan Rodgers na afloop tegen Sky Sports.

"Het was geen vrije trap. Alexis Sanchez maakte een onvervalste schwalbe en de scheidsrechter trapte erin. Dat vind ik kwalijk", vervolgt de manager van Liverpool. "Feit blijft natuurlijk wel dat we gewoon beter moeten verdedigen. We verliezen drie persoonlijke duels en dan ligt-ie in het doel."

Rodgers had ook geen goed woord over voor de grasmat op het eigen Anfield. "We hebben er het beste van proberen te maken op dit veld – een dramatisch veld. Ik vind dat de spelers het goed hebben opgepakt. Dit biedt vertrouwen voor de kerstperiode."