Schöne spreekt zich uit over toekomst: Dan is het voor mij duidelijk
"Dit soort wedstrijden moet je gewoon nog niet op vakantie zijn"

Schöne spreekt zich uit over toekomst: "Dan is het voor mij duidelijk"

21-12-2014 21:33
3

De kans is groot dat Lasse Schöne het seizoen afmaakt bij Ajax, maar een vertrek is tegelijkertijd niet uit te sluiten. Dat zei de Deen zonder na de 0-2 zege op Excelsior.

Het contract van Schöne loopt over zes maanden af en nog altijd ontbreken de handtekeningen voor een langere samenwerking. Hij gaat ervan uit dat hij wel 'gewoon' het seizoen afmaakt in Amsterdam. "Ik sluit gewoon in Qatar", aldus Schöne over het winterse trainingskamp van Ajax in het oliestaatje.

"Ik heb niet de intentie om nu weg te gaan. Ik ga gewoon door bij Ajax. In voetbal moet je nooit nooit zeggen. Maar ik heb hier gewoon nog een contract en er speelt niks, dus dan is het voor mij duidelijk", aldus de Deense technicus, die onlangs in verband werd gebracht met AC Milan.

Schöne is blij dat Ajax 2014 heeft kunnen afsluiten met een overwinning. "Dit soort wedstrijden moet je gewoon nog niet op vakantie zijn. Het is natuurlijk wel de truc om dat niet te doen. Dat je niet denkt even een wedstrijd spelen en dan vakantie. Je moet wel scherp blijven. Ik vond ook dat de scherpte er niet altijd was. Maar goed, wel lekker drie punten."