Twijfels over Eredivisie-schap NAC: Het wordt lastig, het wordt zwaar
"We hebben vandaag prima strijd geleverd"

Twijfels over Eredivisie-schap NAC: "Het wordt lastig, het wordt zwaar"

22-12-2014 00:00
1

NAC Breda stond zondag weer met lege handen, maar in eigen huis tegen Feyenoord (0-1) was er wél sprake van inzet en strijd. Erik Falkenburg maakte zijn ploeg een compliment.

NAC zit in een lastig parket en staat halverwege het seizoen op de zeventiende plek. De laatste weken maakten de Brabanders een verslagen indruk. "Waarom kan het vandaag wel en eerder niet? Ja, dat gevoel had ik. Beter laat dan nooit, zeg ik dan maar", reageert Falkenburg tegenover FOX Sports.

"We hebben vandaag prima strijd geleverd. De eerste helft hebben we ook goed gevoetbald en vervolgens werd het vechten. We hebben toch wel de rug gerecht. Helaas hebben we te weinig kansen afgedwongen om echt aanspraak te maken op een goed resultaat."

Falkenburg speelt door de terugkeer van Stipe Perica weer op 10 in Breda. "Als iedereen zoveel inzet levert is het een stuk fijner voetballen, zo moeten we doorgaan." Op de vraag of de nacompetitie ontlopen kan worden, reageerde hij bedachtzaam. "Ehm, we gaan er alles aan doen. Het wordt lastig, het wordt zwaar."