Rutten ziet vleugelspeler slechte invalbeurt maken: Kwam ook teleurstelling bij
Fred Rutten ziet Elvis Manu matig spelen tegen NAC

Rutten ziet vleugelspeler slechte invalbeurt maken: "Kwam ook teleurstelling bij"

22-12-2014 09:03

Fred Rutten besloot als trainer van Feyenoord om Elvis Manu te laten invallen tijdens het competitieduel met NAC Breda (0-1). De oefenmeester zag dat de vleugelaanvaller ongelukkig speelde als vervanger van Jean-Paul Boëtius.

Aan het begin van het seizoen was Manu nog een vaste waarde en hielp hij de Rotterdammers onder meer naar de groepsfase van de Europa League. Tegen PSV had Manu nog een basisplaats, maar in Breda moest de voorhoedespeler zich tevreden stellen met een plek op de bank. "Het is niet makkelijk om laat in een wedstrijd nog je stempel te drukken. Er kwam ook een beetje teleurstelling bij", legt Rutten uit aan De Telegraaf.

Ook Boëtius speelde niet naar behoren. "Jean-Paul kon niet brengen wat wij van hem verwachten. Hij kon even niks extra’s brengen. Maar hij is ook weer niet door de ondergrens gezakt. Of sommige spelers moe zijn? Als ze grote spelers willen worden, moeten ze daarmee omgaan. In Engeland spelen ze nu gewoon door en gaan ze zelfs een dubbel programma afwerken."