Ik weet niet eens hoe de tegendoelpunten zijn gegaan, zo erg in shock was ik
"We kwamen met een man extra en dan moet je eigenlijk druk op de bal houden"

"Ik weet niet eens hoe de tegendoelpunten zijn gegaan, zo erg in shock was ik"

22-12-2014 09:18
1

De teleurstelling was zondagavond enorm bij iedereen die zich verbonden voelt met Willem II. De Tilburgers waren op weg naar een knappe overwinning op FC Twente in De Grolsch Veste, maar kregen met een man meer twee doelpunten om de oren in de blessuretijd: 3-2.

"Dit komt heel hard aan, iedereen zat met zijn kop omlaag in de kleedkamer", vertelt Ali Messaoud in gesprek met FOX Sports. "De teleurstelling is groot en het was dan ook muisstil. Ook de trainer zegt niks op dat moment. Iedereen weet van zichzelf dat je dit niet zo mag weggeven in de blessuretijd. Ik weet niet eens hoe de tegendoelpunten zijn gegaan, zo erg in shock was ik."

"We kwamen met een man extra en dan moet je eigenlijk druk op de bal houden en hun tot een blinde lange bal dwingen. Dat was ons probleem aan het eind", legt Messaoud de vinger op de zere plek. "We dachten dat we het gingen vasthouden en gaven daarom geen druk meer op de bal." Messaoud nam in de eerste helft de 1-1 voor zijn rekening en zag Willem II goed voetballen.

"Zij kwamen wel op voorsprong, maar wij hadden het gevoel dat hier wel iets te halen viel. Zij speelden niet echt goed. Toen we op voorsprong kwamen, dacht ik dat we het niet meer zouden weggeven", vervolgt Messaoud. De Willem II’er zag de goals wel op prachtige wijze tot stand komen. "In de training probeer je het al en dan is het mooi dat het in de wedstrijd uitkomt, maar ik had liever met de drie punten gestaan."