'Speciale spuiten en rust' moeten Sneijder helpen: Het wordt heel moeilijk
Clubdokter Ince: "Sneijder kampt al een lange tijd met pijn in de voet"

'Speciale spuiten en rust' moeten Sneijder helpen: "Het wordt heel moeilijk"

25-12-2014 08:10

Galatasaray moet het vrijdagavond waarschijnlijk stellen zonder Wesley Sneijder. De Turkse club speelt dan in competitieverband tegen Gençlerbirligi. De club doet er alles aan om Sneijder fit te krijgen, maar een voetblessure lijkt een streep door de naam van Sneijder te zetten.

"Sneijder kampt al een lange tijd met pijn in de voet. Hij krijgt speciale spuiten en krijgt momenteel rust. Het wordt heel moeilijk. Maar we zullen pas op het laatste moment de knoop doorhakken", zegt clubdokter Yener Ince, meldt Turksvoetbal.

De dertigjarige middenvelder speelde dit seizoen tot nu toe veertien competitiewedstrijden voor Galatasaray, daarin was hij goed voor drie treffers. Zijn enige assist gaf hij in de Champions League, waarin hij in de zes duels die hij speelde ook eenmaal trefzeker was. Galatasaray staat na veertien gespeelde duels tweede in de Süper Lig. Besiktas heeft een punt meer, Fenerbahçe staat derde met een punt minder dan Galatasaray.

De Turkse club is overigens niet de enige die voorlopig een streep heeft moeten zetten door de naam van Sneijder. Ook Jeroen Pauw moest genoegen nemen met een afmelding. Voor het interviewprogramma 5 jaar later had Pauw de hoop om Sneijder weer te spreken. Volgens de NTR, de omroep die het programma uitzendt, lukte het productioneel niet om in de afgelopen weken af te spreken met Sneijder.

Vijf jaar geleden werd er wel een gesprek opgenomen. Er wordt nu gekeken of er op een ander moment alsnog een interview kan worden afgenomen, meldt RTL Boulevard.