Vermeer geaccepteerd: 'Al waren het vooral kleine jongetjes die moeilijk deden'
"Ik voel me volledig geaccepteerd en dat gevoel had ik al vrij snel"

Vermeer geaccepteerd: 'Al waren het vooral kleine jongetjes die moeilijk deden'

25-12-2014 17:23
9

Het was één van de meest veelbesproken transfers van de laatste jaren: de overstap van Kenneth Vermeer van Ajax naar Feyenoord. Kort voor het sluiten van de zomerse transfermarkt verruilde de doelman Amsterdam voor Rotterdam.

Werd er in het begin nog veel gesproken over de Ajax-achtergrond van Vermeer bij zijn nieuwe club, enkele maanden later is die kritiek als sneeuw voor de zon verdwenen. Vermeer staat z'n mannetje in het Feyenoord-doel en hield zijn ploeg meermaals op de been. "Ik voel me volledig geaccepteerd en dat gevoel had ik al vrij snel", zegt Vermeer in gesprek met Voetbal International.

"Met de spelers was het sowieso geen probleem en van supporters hoor ik ook niks meer, al waren het vooral kleine jongetjes die moeilijk deden. Ik geef eerlijk toe dat ik geniet bij Feyenoord, van de sfeer in de Kuip en hoe we soms lopen te voetballen. Het blijft alleen zonde dat de club in het begin punten heeft laten liggen, zodat we een aardige achterstand hebben goed te maken op de koplopers", aldus Vermeer in VI.