Zware omstandigheden NK FIFA 15: sneeuw en EA servers 'down'

Zware omstandigheden NK FIFA 15: sneeuw en EA servers 'down'

26-12-2014 14:52

De spanning voor de deelnemers neemt toe, want het VoetbalPrimeur NK FIFA 15 begint bijna. Over minder dan 24 uur is de grote finale in Amsterdam.

De finalisten hebben echter te maken met zware omstandigheden, zo blijkt nu. De tocht naar het ‘stadion’ in Amsterdam zou namelijk zwaar kunnen zijn. Het KNMI verwacht zaterdag in grote delen van Nederland significante sneeuwval. Schrale troost is dat vooral in het zuiden veel sneeuw verwacht wordt, waardoor de weg naar Amsterdam mogelijk goed te bereiden is!

Wellicht veel belangrijker is het warmdraaien van de deelnemers. Zij konden sinds de avond van Eerste Kerstdag namelijk niet goed meer oefenen. De servers van EA vertonen kuren, waardoor online spelen op veel consoles niet mogelijk was. Oefenen tegen de computer is natuurlijk saai. Extra handicaps dus voor de deelnemers!

Zware omstandigheden of niet: zaterdag wordt er gestreden om de titel beste FIFA 15-speler van Nederland. De winnaar wint een door voetbaltravel.nl aangeboden reis naar FC Barcelona-Atlético Madrid!