'Reus is klaar met zwalkend Dortmund, Real Madrid volgende bestemming'
Reus kan neer verschillende clubs in Europa

'Reus is klaar met zwalkend Dortmund, Real Madrid volgende bestemming'

01-01-2015 14:11
7

Marco Reus is dit seizoen vaker geblesseerd dan fit, maar de Europese topclubs weten hem nog steeds te vinden. Er is interesse vanuit alle landen voor de sterspeler van Borussia Dortmund.

Barcelona zou de Duitser graag willen inlijven, maar kampt met een transferverbod en heeft dus bij voorbaat geen kans. Het contract van Reus loopt pas in 2017 af, maar hij heeft een afkoopclausule van 25 miljoen euro laten opnemen. De kans dat de aanvaller vertrekt bij het zwalkende Dortmund, is zeker aanwezig.

De Madrileense krant Marca bracht donderdag naar buiten dat Real Madrid de dans wel eens kon leiden. 'Marco Reus is een stap dichter bij Real Madrid', schrijft de krant. Volgens Marca heeft Reus bij de clubleiding van die Borussen aangegeven dat hij aan het einde van dit seizoen wil vertrekken.

Real Madrid is echter niet de enige gegadigde. Chelsea, Manchester United, Manchester City, Paris Saint-Germain, Bayern München en ook Atlético Madrid zouden wel iets in Reus zien. Marca denkt echter dat die clubs geen kans hebben. 'De race rondom Reus staat op het punt van beginnen en Real Madrid ligt in poleposition.'