Chelsea wil Vitesse 'tevreden houden' met oud-target Feyenoord: Een schande
Transferbedrag zou veel lager liggen dan eerder gemeld

Chelsea wil Vitesse 'tevreden houden' met oud-target Feyenoord: "Een schande"

02-01-2015 10:57
5

Chelsea en Vitesse staan op het punt het Kroatische voetbal te vermoorden. Dat zegt Zdravko Mamic, bestuurder van Dinamo Zagreb. Hij maakt zich grote zorgen om de toekomst van Andrej Kramaric.

HNK Rijeka, de club van Kramaric, is met Chelsea in gesprek over een transfer. In Engeland wordt gesproken over een bedrag van tien miljoen euro. "Onzin", zegt Mamic vrijdag. "Chelsea heeft anderhalf miljoen euro geboden en door een paar bonussen kan het oplopen naar twee miljoen. Dit is een schande."

"Als dit doorgaat wordt Kramaric vermoord door de voetbalwereld", vervolgt de Kroaat zijn relaas. Chelsea zou de veelscorende spits alleen zien als handelswaar én wil Kramaric gebruiken om Vitesse tevreden te houden. De Arnhemmers krijgen wellicht de rest van het seizoen op huurbasis de beschikking over Kramaric. Mamic: "Het zou één van de meest beschamende zaken in de geschiedenis van Rijeka zijn."

Kramaric maakte dit seizoen al 21 doelpunten in negentien competitiewedstrijden. In de zomer stond hij nog op de radar van Feyenoord, maar technisch directeur Martin van Geel liet het buitenkansje glippen. In de Europa League maakt de international van Kroatië vervolgens een hattrick.