'Spanning rond Falcao: nieuwe club wil profiteren van twijfels Van Gaal'
Spits nog niet de oude bij Manchester United

'Spanning rond Falcao: nieuwe club wil profiteren van twijfels Van Gaal'

04-01-2015 13:22
3

Het wordt spannend rond de toekomst van Radamel Falcao. Manchester United huurt de Colombiaan van AS Monaco en heeft een optie tot koop. Er zijn echter meer geïnteresseerden in de spits.

Als United later dit jaar besluit om Falcao niet definitief over te nemen, staat Juventus klaar om de spits razendsnel binnen te halen. Dat schrijft La Gazzetta dello Sport. De roze Italiaanse sportkrant schrijft over de grote ambities van de Oude Dame, die Paul Pogba wil behouden en daarnaast Ramires (Chelsea) en Miranda (Atlético Madrid) wil aantrekken.

Falcao speelt sinds de zomer voor United, maar heeft in de Premier League pas drie keer gescoord. Louis van Gaal vond aanvankelijk dat Falcao nog niet fit genoeg was. De laatste weken staat de Colombiaan wél steeds in de basis, maar wordt hij ook dikwijls gewisseld. Op bezoek bij Stoke City (1-1), afgelopen donderdag, haalde Van Gaal tot onvrede van veel fans Falcao opnieuw naar de kant. Zij hadden liever gezien dat Robin van Persie gewisseld zou worden.

Manchester United neemt waarschijnlijk in het voorjaar een besluit over het wel of niet definitief overnemen van Falcao.