Makelaar Sneijder stelt Juventus teleur: Er is twintig miljoen euro nodig
Middenvelder Galatasaray gelinkt aan Italiaanse kampioen

Makelaar Sneijder stelt Juventus teleur: "Er is twintig miljoen euro nodig"

04-01-2015 17:48
3

De Turkse topclub Galatasaray is niet van plan om met andere clubs te onderhandelen over Wesley Sneijder. Een club als Juventus maakt pas kans zodra de gelimiteerde transfersom van twintig miljoen euro op tafel komt, aldus zijn zaakwaarnemer Guido Albers.

"Galatasaray is niet van plan om Sneijder te verkopen. Wesley heeft een band met deze club en deze fans, dus zowel hij als zijn vrouw wil in Istanbul blijven", vertelt Albers aan Bugun TV. "Als Juventus daadwerkelijk geïnteresseerd is, moet men Galatasaray benaderen en de vastgestelde twintig miljoen euro betalen."

"Dus geen vijf, tien of twaalf, maar twintig miljoen euro is nodig om Sneijder te kopen. Clubs moeten geen contact zoeken met mij, want ik ben niet degene die de verkoop regelt. In ieder geval kan ik bevestigen dat er vooralsnog geen aanbiedingen zijn binnengekomen. Wesley is gelukkig bij Galatasaray", aldus de makelaar van de Oranje-international.

Juventus zou naar verluidt hebben besloten om Xherdan Shaqiri (Bayern München) te laten vallen om voor Sneijder te gaan. De middenvelder zou aanzienlijk goedkoper zijn, maar dat blijkt op basis van de uitspraken van Albers onjuist.