Stewart: Dat Hoedt niet met het eerste elftal meetrainde, lijkt me niet zo raar
"Dan verleg je je aandacht naar jongens die op de lange termijn ook nog aan AZ verbonden zijn"

Stewart: "Dat Hoedt niet met het eerste elftal meetrainde, lijkt me niet zo raar"

06-01-2015 09:06
10

Wesley Hoedt is teleurgesteld vanwege de houding van AZ inzake een transfer naar Lazio. De Alkmaarders weigerde een bod van de Italianen en laten Hoedt sindsdien meetrainen met de reserves.

Hoedt wil zijn aflopende contract niet verlengen en vertrekt het liefst deze maand nog bij de Eredivisie-club. "Lazio heeft een bod uitgebracht en dat hebben wij afgewezen. Dat is ons goed recht. Dat Wesley niet met het eerste elftal meetrainde, lijkt me niet zo raar. Hij wil niet verlengen en wil weg", legt technisch directeur Earnest Stewart de situatie uit aan Voetbal International.

"Dan verleg je je aandacht naar jongens die op de lange termijn ook nog aan AZ verbonden zijn. Dus kiest de trainer voorlopig voor Jan Wuytens. Die heeft nog wel een contract dat langer loopt. Het duurt sowieso nog een tijdje voor de competitie begint. Dus er is wat ons betreft niets aan de hand." Vanuit Nederland bestaat er eveneens belangstelling voor de linksbenige centrale verdediger. Ajax, Feyenoord en FC Twente worden in verband gebracht met de talentvolle mandekker.