'Wenger betrapt Szczesny onder de douche en legt Poolse keeper stevige boete op'
Poolse doelman maakt zich niet populair bij Franse trainer

'Wenger betrapt Szczesny onder de douche en legt Poolse keeper stevige boete op'

06-01-2015 10:32
7

Wojciech Szczesny heeft volgens verschillende Engelse media een boete gekregen van zijn club Arsenal. De Poolse doelman van The Gunners zou betrapt zijn terwijl hij onder de douche een sigaretje stond te roken.

Na afloop van de verloren wedstrijd tegen Southampton (2-0) op 1 januari, zou Szczesny in de kleedkamer een peuk hebben opgestoken. De Pool kende een dramatische middag. Bij beide treffers van Southampton zag de keeper van Arsenal er niet goed uit. Arsène Wenger betrapte de Pool vervolgens onder de douche met een saffie en legde hem een boete van zo'n 25.000 euro op.

Szczesny moest in het FA Cup-duel met Hull City zijn basisplaats afstaan, al lag het in de lijn der verwachting dat 'nummer twee' David Ospina sowieso onder de lat mocht plaatsnemen. Szczesny zal het echter benauwd krijgen nu hij volgens Engelse media ook voor het Premier League-duel met Stoke City gepasseerd wordt door Wenger. Arsenal wilde het gerucht niet bevestigde, maar ontkende tegelijkertijd niet dat het incident heeft plaatsgevonden.