'Lazio krijgt serieuze concurrentie uit Engeland in strijd om Nederlands talent'
'Ipswich Town zit achter de diensten van Hoedt aan'

'Lazio krijgt serieuze concurrentie uit Engeland in strijd om Nederlands talent'

12-01-2015 07:35

Er begint steeds meer belangstelling te komen voor de verdiensten van Wesley Hoedt. De centrale verdediger van AZ beschikt over een aflopend contract en wil het liefst deze maand nog uit Alkmaar vertrekken.

SS Lazio is het meest serieus als het gaat om de handtekening van de mandekker, maar de Italianen hebben geduchte concurrentie gekregen. Ipswich Town, uitkomend in de Championship, heeft eveneens wel oren naar de Nederlander. Dat meldt De Telegraaf. De Engelse formatie staat op een derde plek op de ranglijst en lijkt een goede kans te maken op promotie naar de Premier League. De achterstand op Bournemouth en Derby County bedraagt slechts één punt.

Wedden

Meer odds

Vanuit de Nederlandse competitie worden Ajax, Feyenoord en FC Twente aan de talentvolle verdediger gelinkt. Daarbij zouden de Enschedeërs al zijn afgehaakt vanwege het kostenplaatje. Lazio deed al een eerste bod op Hoedt, maar dat was in de ogen van het bestuur van AZ niet voldoende om het talent te laten vertrekken. Inmiddels schijnt een tweede bod in de maak te zijn.