We hebben een akkoord met Hoedt, nu zoeken we een akkoord met AZ
Italiaanse middenmoter rekent op komst van doorgebroken AZ-verdediger

"We hebben een akkoord met Hoedt, nu zoeken we een akkoord met AZ"

12-01-2015 12:38
15

SS Lazio lijkt de strijd om de handtekening van Wesley Hoedt in zijn voordeel te beslissen. Dat valt op te maken uit de woorden van Igli Tare, sportief directeur van de Italiaanse club.

Tare liet zondag voorafgaand aan de dery tegen AS Roma (2-2) weten dat Lazio inmiddels een akkoord heeft bereikt met de AZ-verdediger. "We hebben een overeenkomst met Hoedt, iedereen weet dat we hem willen aantrekkken. Nu proberen we een akkoord te bereiken met AZ. Als het ons niet lukt om hem in januari naar Italië te halen, dan komt hij in juli", aldus een zelfverzekerde Tare in de Italiaanse media.

Hoedt is bij AZ in het bezit van een aflopend contract. De club zette eind vorig jaar de gesprekken over een nieuw dienstverband van de dit seizoen doorgebroken Hoedt stop, nadat het geen akkoord wist te bereiken met de verdediger. Naast Lazio zouden ook Feyenoord, Ajax en FC Twente interesse hebben in de twintigjarige verdediger. Vanuit Engeland wordt Championship-club Ipswich Town in verband gebracht met Hoedt.