Ajax liep supertalent Mastour mis door slimme zet van Berlusconi en Galliani
Deal kwam niet rond

Ajax liep supertalent Mastour mis door slimme zet van Berlusconi en Galliani

14-01-2015 12:15
2

Ajax had vorig jaar goede hoop op Hachim Mastour, het zestienjarige supertalent van AC Milan. Stephan Popelier, zaakwaarnemer van Intlsport, kreeg de deal echter niet rond.

Popelier bracht vorige week Gianluca Scamacca naar PSV en was in een eerder stadium van plan om een transferstunt uit te halen met Mastour. Ajax stond open voor de komst het Marokkaanse talent, die op social media als de 'next big thing' wordt bestempeld.

Wedden

Meer odds

"Het mislukte omdat voorzitter Berlusconi en vice-voorzitter Adriano Galliani ervoor zijn gaan liggen", claimt de Nederlandse agent tegenover Quote. "Die kwamen ineens met hem in de kleedkamer om hem voor te stellen aan het eerste elftal. Dat was jammer. Hij speelt nu bij de beloften van AC Milan."

Popelier heeft goede contacten in de Italiaanse voetbalwereld door zijn vriendschap met Dario Paolillo. Hij is de zoon van de nestor van de Italiaanse voetbalmakelaardij, Gaetano Paolillo. "Die is onder meer zaakwaarnemer van Kaká. Gaetano zit al dertig jaar in de business en kent alles en iedereen in deze wereld. De familie heb ik leren kennen bij AC Milan."