'PSV pakt probleem bij de kop en klopt in Rotterdam aan voor doelman'
Gino Coutinho kan derde keeper worden bij PSV

'PSV pakt probleem bij de kop en klopt in Rotterdam aan voor doelman'

16-01-2015 23:38
3

Gino Coutinho staat in de belangstelling van PSV. De doelman van Excelsior speelde voorheen al in de jeugd van de Eindhovenaren, die druk op zoek zijn naar een derde doelman. PSV is nu uitgekomen bij Coutinho, meldt Voetbal International.

De 32-jarige doelman is op dit moment een vaste waarde voor Excelsior, waar hij aan het begin van dit seizoen neerstreek. De doelwachter weigerde afgelopen zomer zijn contract bij ADO Den Haag, waar hij zes seizoenen onder contract stond, te verlengen in de hoop een buitenlands avontuur aan te gaan.

Dat avontuur kwam er niet, waarna Excelsior zich meldde. Bij die club tekende de sluitpost. PSV is echter geïnteresseerd in Coutinho, daar het een keepersprobleem heeft. Van de eerste drie keepers is alleen tweede doelman Remko Pasveer fit. Jeroen Zoet, beoogde eerste doelman, heeft een duimblessure, terwijl derde doelman Nigel Bertrams geopereerd moet worden aan zijn schouder.

PSV durft het nog niet aan om A1-speler Yanick van Osch voor de leeuwen te gooien en zoekt daarom naar een nieuwe derde doelman. Coutinho mag die 'vacante' positie gaan invullen. PSV heeft inmiddels bij Excelsior geïnformeerd naar de sluitpost en wacht op een antwoord.