'Chelsea troeft Ajax af in strijd om toptalent, Vitesse profiteert direct'
middenvelder lijkt niet te kiezen voor Amsterdamse club

'Chelsea troeft Ajax af in strijd om toptalent, Vitesse profiteert direct'

18-01-2015 09:46
10

Vitesse kan waarschijnlijk de laatste maanden van het huidige seizoen een beroep doen op Danilo Pantic. De talentvolle middenvelder van Partizan Belgrado maakt een dezer dagen de overstap naar Chelsea dat hem vervolgens direct wil stallen in de Nederlandse Eredivisie, meldt het Servische dagblad Vecernje Novosti.

De aanvoerder van het nationale elftal voor spelers onder negentien wordt in zijn land gezien als een van de grootste talenten van dit moment. De pas achttienjarige middenvelder kon in 2014 de overstap al maken van zijn huidige werkgever naar Juventus, maar had toen nog geen oren naar een vertrek uit zijn geboorteland.

Pantic is in bezit van een aflopend contract en volgens de berichtgeving is Chelsea van plan om hem per direct over te nemen. De Engelse club wil hem vervolgens ervaring op laten doen bij Vitesse. Volgens de krant had ook Ajax interesse in de middenvelder, men zou bereid zijn om twee miljoen euro over te maken naar Belgrado. Volgens de Servische krant vissen de Amsterdammers echter achter het net.