Feyenoorders over 'ondersteboven gespeeld' Ajax: Dan hebben ze niets te vertellen
"Vier zijn er eigenlijk te weinig"

Feyenoorders over 'ondersteboven gespeeld' Ajax: "Dan hebben ze niets te vertellen"

18-01-2015 18:38
25

Met een achterstand van acht punten begint Feyenoord volgende week zondag aan de Klassieker tegen Ajax. De Rotterdammers zijn van plan om dat gat terug te brengen naar vijf en dat is volgens Karim El Ahmadi zeker niet onrealistisch.

De middenvelder is absoluut niet onder de indruk van Ajax. "Ze werden in de tweede helft ondersteboven gespeeld door Groningen. Als Antonia een van zijn grote kansen afmaakt, heeft Ajax niets te vertellen", zei El Ahmadi tegen Metro.

"Dat geeft ons houvast voor zondag, we moeten naar de ArenA in de wetenschap dat Ajax heel kwetsbaar is." Ook Jens Toornstra werd niet bang toen hij de Amsterdammers aan het werk zag, evenmin zag hij PSV niet imponeren. "Het was niet heel overtuigend, maar ze winnen wel. Dat is balen."

Toornstra kijkt daarom met vertrouwen uit naar het duel in de ArenA, waar Feyenoord sinds 2005 niet meer wist te winnen. "Het wordt sowieso tijd dat Feyenoord daar weer een keer wint. En als we dit seizoen nog iets moois willen bereiken, moeten we punten gaan pakken."

"In de winterstop zeiden we tegen elkaar dat de eerste twee duels van het jaar heel belangrijk zijn. We zijn op de helft en hebben drie punten, dat moeten er zes worden. Vier zijn er eigenlijk te weinig", aldus Toornstra.