Bosz houdt deur dicht voor nieuwe Chelsea-huurling: Ik weet echt nergens van
"Er speelt niets"

Bosz houdt deur dicht voor nieuwe Chelsea-huurling: "Ik weet echt nergens van"

19-01-2015 22:38
3

Danilo Pantic zag zichzelf al bij Vitesse voetballen, maar de Serviër lijkt iets te hard van stapel te lopen. Peter Bosz is verbaasd en zegt niets te weten van de komst van het achttienjarige talent.

Pantic tekent op korte termijn een vierjarig contract bij Chelsea en zal vervolgens het seizoen op huurbasis afmaken bij Vitesse. Dat maakte de speler maandag zelf bekend. Bosz is verbaasd. De trainer heeft nog nooit van de jonge middenvelder gehoord. "Ik weet echt nergens van, er speelt niets", tekent Omroep Gelderland op.

De kans is klein dat Pantic in januari nog aansluit bij de selectie van de Arnhemse eredivisionist. Bosz heeft immers altijd gezegd dat hij zelf bepaalt of een speler welkom is, ook als die van Chelsea komt. Mo Allach, technisch directeur van Vitesse, was volgens de regio-omroep niet beschikbaar voor commentaar.

Mocht het tóch nog tot een transfer van Pantic komen, dan komt het aantal Chelsea-huurlingen in Arnhem op vier. Wallace, Bertrand Traoré en Josh McEachran werden in de zomer al geleend.