ADO-spits baalt van sms'je: 'Er zijn al zes transfers op niets uitgelopen'
Spits had gehoopt op naleving van belofte

ADO-spits baalt van sms'je: 'Er zijn al zes transfers op niets uitgelopen'

20-01-2015 21:58
1

Mike van Duinen heeft ontevreden gereageerd op de beslissing van ADO Den Haag om een vertrek te weigeren. De Haagse club zou medewerking hebben toegezegd, maar recentelijk bleek die belofte echter niets meer waard.

In de zomer kreeg Van Duinen geen permissie om naar AZ of FC Groningen te gaan. "Toen is de afspraak gemaakt met aandeelhouders Mark van der Kallen en Paul Beijersbergen dat er gewerkt zou worden aan een transfer in de winter, mits er een redelijk bedrag voor mij geboden zou worden. Dat is begin december nog eens herhaald", vertelt de speler aan AD/Sportwereld. Dat blijkt opeens niet meer het geval.

"Afgelopen zaterdag kwam er opeens een sms van directeur Maarten Fontein die even ter informatie aangaf dat ik niet te koop ben", stelt Van Duinen, die nog tot medio 2016 onder contract ligt. "Ik stond echt perplex. Het is echt niet zo dat ik koste wat het koste weg wil bij ADO Den Haag, want het is en blijft mijn club. Maar ik vind wel dat als er afspraken worden gemaakt, die moeten worden nageleefd."

Van Duinen claimt alles te blijven geven na de 'zoveelste teleurstelling'. "De afgelopen twee jaar zijn er al zes transfers op niets uitgelopen. Ik kan er een boek over schrijven." Fontein claimt dat een eventueel geïnteresseerde club juist is afgehaakt. "ADO wil Van Duinen liever niet kwijt. En zeker niet tegen een onacceptabel bod."