Ajacied gelinkt aan AC Milan en Juventus: Benieuwd naar wat Ajax te zeggen heeft
"Dan kan ik lekker mijn acties maken"

Ajacied gelinkt aan AC Milan en Juventus: "Benieuwd naar wat Ajax te zeggen heeft"

24-01-2015 09:14
4

Ricardo Kishna heeft nog geen vijftien basisplaatsen in de Eredivisie achter zijn naam staan, toch wordt hij al in verband gebracht met clubs als AC Milan en Juventus. De Ajacied heeft die berichten zelf ook gelezen.

Zaakwaarnemer Mino Raiola, die eerder Zlatan Ibrahimovic en Ouasim Bouy van Ajax naar Turijn bracht, zou afgelopen week met Juventus over Kishna hebben gesproken. "Ja, maar dat speelde volgens mij alleen in de media", reageert de twintigjarige aanvaller tegen NUsport. "Ik heb nooit iets concreets gehoord. Ben nu eerst benieuwd naar wat Ajax te zeggen heeft."

Kishna doelt daarmee over mogelijke gesprekken over zijn tot 2016 lopende contract. Frank de Boer zei onlangs dat de speler binnenkort bericht kan verwachten, maar tot op heden heeft hij niets gehoord. "Nee, nog niet. Ik wacht af en ga graag met Ajax in gesprek."

De Hagenaar hoeft in elk geval nog niet per se weg. "Het gaat nu lekker en ik kan me hier verder ontwikkelen. Begin dit seizoen had ik nog een dipje, maar ik denk wel dat ik daarna stappen heb gezet. Ik ben bijvoorbeeld constanter geworden. Doordat ik meer en meer speeltijd krijg, kom ik steeds beter in mijn spel. En dan kan ik lekker mijn acties maken."