Ajax slijpt de messen: Feyenoord dreun uitdelen en uitschakelen voor de titel
"Ik denk ook dat we gegroeid zijn"

Ajax slijpt de messen: "Feyenoord dreun uitdelen en uitschakelen voor de titel"

24-01-2015 17:14
18

Ajax zwijnde in de eerste Klassieker van het seizoen met een 0-1 overwinning in De Kuip. Hoewel de drie punten toen uitstekend smaakten, moet het zondag anders. Dat vindt Ricardo Kishna.

"Ik hoop natuurlijk op een heel andere wedstrijd. Destijds waren zij veel sterker en werden we afgetroefd. Nu spelen wij thuis en hebben wij het publiek achter ons. Ik denk ook dat we gegroeid zijn ten opzichte van het begin van het seizoen", aldus de Ajax-aanvaller op de clubsite.

Kishna hoopt op een spetterende topper, maar is ook bereid om spierballen te tonen als de wedstrijd daar om vraagt. "Natuurlijk willen we mooi voetbal laten zien. Maar als dat niet gaat, zullen we strijd moeten leveren. Het resultaat staat voorop."

"We weten dat we Feyenoord een dreun kunnen uitdelen en definitief kunnen uitschakelen voor de titel. Dan gaat het tussen PSV en Ajax. Die stap willen we graag zetten. We motiveren elkaar heel erg, in hoeverre dat nodig is." Het gat tussen Ajax en Feyenoord bedraagt momenteel acht punten.