PSV'er is stiekem voor Feyenoord: Ik hoop dat Feyenoord wint natuurlijk
"Eén van die twee gaat in ieder geval punten verliezen. Dat is altijd wel lekker"

PSV'er is stiekem voor Feyenoord: "Ik hoop dat Feyenoord wint natuurlijk"

24-01-2015 21:19
8

PSV deed zaterdag wat het moest doen: winnen van SC Cambuur (1-2). Daardoor kijken de Eindhovenaren zondag, vroeg in de middag, met een gerust hart naar De Klassieker. Georginio Wijnaldum, aanvoerder van PSV, blikte alvast vooruit op die kraker.

Wijnaldum scoorde zaterdag namens PSV de 0-1 tegen Cambuur. Memphis Depay zorgde voor de 0-2. Gemakkelijk ging het echter niet. Cambuur kwam vlak voor het eindsignaal zelfs nog terug tot 1-2 via Daniël de Ridder. PSV haalde dan ook opgelucht adem, zo liet Wijnaldum weten.

Hoe kijken de Eindhovenaren naar De Klassieker? "Heel gelukkig. Nu staan we zeven punten los van Ajax en vijftien van Feyenoord. Eén van die twee gaat in ieder geval punten verliezen. Dat is altijd wel lekker. Of allebei, dat is ook wel lekker", laat Wijnaldum optekenen door FOX Sports.

De aanvoerder van PSV speelde in het verleden natuurlijk voor Feyenoorden hoopt dat zijn voormalig werkgever aan het langste eind trekt tegen Ajax. "Ik hoop dat Feyenoord wint natuurlijk. Dat zal zo blijven", besluit Wijnaldum.