Transferdoelwit PSV: Zie het zitten om daar te knokken voor wat ik waard ben
"Een mooie stap naar mijn jeugdliefde"

Transferdoelwit PSV: "Zie het zitten om daar te knokken voor wat ik waard ben"

25-01-2015 00:36
2

Gino Coutinho wil dolgraag voor PSV voetballen. Dat liet de doelman weten na afloop van de wedstrijd FC Dordrecht - Excelsior (1-0). De goalie heeft contact gehad met de Eindhovenaren, die niet tot een akkoord met zijn club Excelsior konden komen.

"Er is twee weken contact geweest, nu is het stil", geeft Coutinho aan tegenover FOX Sports. "Mijn focus ligt nu op Excelsior." Die focus ligt dan weliswaar op zijn huidige werkgever, maar de doelman zou graag het keepersshirt van PSV dragen.

"Mijn voorkeur? Ik zie het zitten om daar (bij PSV, red.) te knokken voor wat ik waard ben. Een mooie stap naar mijn jeugdliefde. Ik heb er heel mijn jeugd gespeeld en heb een hoop mooie tijden gehad daar", vervolgt Coutinho, die liet weten dat hij het ook prima naar zijn zin heeft bij Excelsior.

De sluitpost weet dat het niet zomaar tot een transfer komt. "Uiteindelijk moeten de voorwaarden ook goed zijn, die heb ik nog niet gehoord. Maar laat de clubs er eerst maar uitkomen, dan hoor ik wel wat de club echt wil."