Ajacied gooit olie op het vuur: Denk dat we niet voor niets acht punten voor staan
"Als collectief ziet het er heel sterk uit. Maar ik denk dat wij nog beter zijn"

Ajacied gooit olie op het vuur: "Denk dat we niet voor niets acht punten voor staan"

25-01-2015 11:53
1

Nicolai Boilesen start zondag in de basis bij Ajax tijdens De Klassieker tegen Feyenoord. De Deense verdediger is weer fit na een knieblessure en heeft veel zin om de beladen kraker te spelen.

"Een mooie wedstrijd om terug te keren", aldus de linksback tegenover NOS. "Ik heb nu iets meer dan een week volledig meegetraind en heb geen enkele terugslag gehad. Dus ik ben fit voor Feyenoord."

Boilesen zag dat Ajax eerder dit seizoen met moeite won in De Kuip; Feyenoord was veel beter. "We hebben toen drie punten gepakt, maar het was wel onze slechtste wedstrijd van het seizoen", stipt de Deen aan.

Bang is de hoofdpersoon niet, ondanks de vorige confrontatie. "Ik denk dat we niet voor niets acht punten voor staan. Feyenoord heeft een goede indruk gemaakt, als collectief ziet het er heel sterk uit. Maar ik denk dat wij nog beter zijn." Boilesen weet dat alle spotlights op Kenneth Vermeer, zijn vriend en oud-ploeggenoot, gericht staan. "Ik wens hem geluk, maar niet tegen ons. Volgende week weer", besluit de speler in kwestie.