'Koeman trekt portemonnee om Feyenoord te beroven van defensief duo'
Tweetal staat volgens de Engelse media op de verlanglijst van Koeman

'Koeman trekt portemonnee om Feyenoord te beroven van defensief duo'

25-01-2015 12:25
6

Southampton-manager Ronald Koeman wil shoppen bij zijn voormalige werkgever Feyenoord. De oefenmeester heeft volgens Engelse media twee potentiële topverdedigers van de Rotterdammers op het oog.

Koeman heeft volgens de Engelse boulevardkrant The Daily Mail interesse in de twintigjarigen Sven van Beek en Terence Kongolo, met wie hij al samenwerkte bij Feyenoord. Zij worden gezien als twee van de grootste verdedigende talenten.

The Saints kochten op aanraden van Koeman aan het begin van dit seizoen Dusan Tadic van FC Twente en Graziano Pellè van Feyenoord, nadat Southampton diverse sterspelers verloor aan grotere Engelse clubs. En dat heeft de club geen windeieren gelegd.

Southampton presteert dit seizoen onder Koeman nog beter dan vorig seizoen, met dank aan de aankopen. De manager wil graag nog meer 'goedkope' spelers aantrekken en ziet in het centrale duo van Feyenoord een investering voor de lange termijn. De Engelse club zoekt sowieso naar defensieve versterkingen, daar de spoeling dun is. Southampton werd ook al gelinkt aan Tonny Vilhena.