Hevig geëmotioneerde Clasie: 'Hebben het hier al vier of vijf duels over gehad'
Feyenoord vergeet te scoren in Klassieker: "Als je dat wel doet dan win je met 0-2 of 0-3"

Hevig geëmotioneerde Clasie: 'Hebben het hier al vier of vijf duels over gehad'

25-01-2015 14:34
11

Het huilen stond Jordy Clasie na afloop van De Klassieker nader dan het lachen. De aanvoerder van Feyenoord zag zijn ploeg met 0-0 gelijkspelen tegen Ajax, terwijl de Rotterdammers de betere ploeg waren. De frustratie zat diep bij de hevig geëmotioneerde captain.

"Als je het spel ziet, is dit gewoon een drama", trapte Clasie met tranen in de ogen af tegenover FOX Sports. "We zijn de betere, waren de ploeg die de meeste kansen creëerde en wilden voetballen. We wilden voor de overwinning gaan. Maar dan moet je jezelf een keer belonen. Hier hebben we het al vier of vijf wedstrijden achter elkaar over gehad. Maar je koopt er uiteindelijk niks voor."

Wedden

Meer odds

"Het frustrerende is dat je de bal er niet in schiet. Dat klinkt heel simpel, maar het enige dat je moet doen, is de bal in het doel schieten. Dan win je met 0-2 of 0-3 hier. Ajax werd uitgefloten door het eigen publiek, dat zegt iets over ons. Maar als je de bal er dan niet in schiet, win je er uiteindelijk niks mee", vervolgde de captain van Feyenoord.

De Klassieker was niet altijd even amusant, al zat er veel strijdlust in. "Van onze kant was het wel Klassieker-waardig", vond Clasie. "Elke meter die we konden pakken, daar vlogen we bovenop. Ajax heeft geen kans gehad. Behalve in de laatste minuten. Voor de rest zijn we de bovenliggende partij geweest. Hier moeten we niet teveel conclusies uit trekken. Je kan slecht praten, boos worden. Met een punt doen we onszelf gewoon tekort."