Ajax-aanhang vloekt en tiert richting Vermeer: Ach, ik laat ze lekker roepen
"Als je van Ajax naar Feyenoord overstapt, weet je dat dit kan gebeuren"

Ajax-aanhang vloekt en tiert richting Vermeer: "Ach, ik laat ze lekker roepen"

25-01-2015 15:24
20

Kenneth Vermeer werd bij zijn terugkeer in Amsterdam uitgefloten en beledigd, maar dat deed de doelman van Feyenoord allemaal weinig. Hij bleef simpel overeind in de Klassieker.

Ieder balcontact van Vermeer – dat waren er weinig – werd begeleid door een striemend fluitconcert van de Ajax-aanhang. "Als je van Ajax naar Feyenoord overstapt, weet je dat dit kan gebeuren", zei de doelman nuchter na de doelpuntloze topper. "Ach, ik laat ze lekker roepen."

Het teleurstellende gevoel dat Vermeer overhield aan de Amsterdamse versie van de Klassieker, kwam vooral door het resultaat. "Deze 0-0 is zeker vanuit onze kant gezien heel teleurstellend. We domineerden de wedstrijd en hebben grote kansen gehad, net als in de thuiswedstrijd. We beloonden onszelf alleen niet. Heel vervelend. Het enige pluspuntje is dat we niet hebben verloren."

De doelman van Feyenoord liet op Instagram zijn gevoelens na zijn terugkeer in Amsterdam nogmaals blijken. 'Ik ben teleurgesteld door het resultaat. Het maakt me niet uit of mensen me aardig vinden of niet mogen. Ik ben niet op aarde om een populariteitswedstrijd te winnen.'