Ajacied baalt van puntenverlies: We waren elke keer een stap te laat
Kishna en Bazoer hadden middag anders voorgesteld

Ajacied baalt van puntenverlies: "We waren elke keer een stap te laat"

25-01-2015 21:00
8

Ricardo Kishna had de wedstrijd tegen Feyenoord anders voorgesteld. De aanvaller van Ajax baalt dan ook dat hij met de Amsterdammers in eigen huis bleef steken op 0-0.

Het gat met koploper PSV bedraagt nu, met nog vijftien wedstrijden te gaan, zes punten. "Zes punten is te doen, maar het wordt natuurlijk wel lastig. Ik had hier liever gestaan met de drie punten en nog kort op PSV", reageert de vleugelaanvaller na afloop van de Klassieker op de officiële clubsite van Ajax.

Wedden

Meer odds

"We waren elke keer een stap te laat. We begonnen wel goed, maar toen ze er één of twee keer doorheen kwamen, gingen we inzakken. Dat gaat dan automatisch, omdat je compacter wilt staan", besluit Kishna, die een week eerder, tegen FC Groningen (2-0 winst), nog scoorde voor de hoofdstedelingen.

Riechedly Bazoer, die bij Ajax zijn basisdebuut vierde in de Eredivisie, had ook graag gezien dat Ajax dominanter was. "We speelden de eerste minuten goed. Daarna had Feyenoord meer de bal. Dat hoort niet als je Ajax bent en thuis speelt", besluit de groeibriljant op het digitale thuis van de Amsterdammers.