'Als ik het f-woord gebruik, geef je me daarna toch ook niet vriendelijk een hand?'
Kazim-Richards werd uitgescholden

'Als ik het f-woord gebruik, geef je me daarna toch ook niet vriendelijk een hand?'

25-01-2015 22:33
13

Colin Kazim-Richards liet na de wedstrijd tegen Ajax al weten niet gediend te zijn van het gedrag van doelman Jasper Cillessen. De aanvaller van Feyenoord moest na de wedstrijd bovendien in bedwang worden gehouden, nadat hij was uitgescholden door een speler van Ajax.

Dat schrijft Metro. "Tijdens de wedstrijd mogen ze alles doen om mij uit mijn spel te halen. Trucjes, fysiek spel, allemaal prima. Maar na negentig minuten is het klaar. Laat ik het zo zeggen: als ik tijdens een interview het f-woord gebruik, geef je me daarna toch ook niet vriendelijk een hand? Bilal Basacikoglu kwam nog naar me toe om te zeggen dat het 'maar voetbal' is, maar zo zit ik niet in elkaar", laat Kazim-Richards na de remise tegen Ajax weten tegenover de eerdergenoemde krant.

Jean-Paul Boëtius geeft na het puntenverlies tegen Ajax nog niet op. De buitenspeler vindt niet dat de hoop op de titel helemaal is vervlogen. "Dit voelt nog erger dan een nederlaag, maar ik wil niet zeggen dat we kansloos zijn. We kunnen nog 45 punten pakken en daar gaan we voor. Maar eerst zullen we dit moeten verwerken. Ieder op zijn eigen manier", besluit Boëtius zondag tegenover Metro.