AS Roma incasseert klappen: Strootman geblesseerd en duur puntenverlies
Fiorentina - AS Roma: 1-1

25-01-2015 22:45

AS Roma heeft zondagavond dure punten verloren. De Romeinen speelden met 1-1 gelijk tegen nummer zes Fiorentina en hebben nu een achterstand van zeven punten op koploper Juventus.

In Florence opende Mario Gomez de score. De Duitse aanvaller deed na een kleine twintig minuten. Vlak na de rust tekende Adem Ljajic voor de gelijkmaker. Met die treffer bepaalde hij de eindstand bovendien op 1-1. Naast het puntenverlies was er nog meer slecht nieuws voor AS Roma.

Bij de Romeinen viel Strootman na een half uur spelen namelijk geblesseerd uit, opnieuw met een kwetsuur aan zijn linkerknie. Het is nog niet duidelijk hoe ernstig de blessure van de middenvelder deze keer is.

Juventus heeft ongetwijfeld minder moeite met het puntenverlies van AS Roma. De Oude Dame kwam eerder op de zondag in actie en maakte geen fout tegen Chievo. Dat duel won Juventus met 2-0. Juve heeft in de Serie A na twintig wedstrijden een voorsprong van zeven punten op AS Roma.