'Ik sta heel erg open voor het verhaal van Ajax, maar weeg alle opties af'
Boilesen verlengt mogelijk snel zijn contract

'Ik sta heel erg open voor het verhaal van Ajax, maar weeg alle opties af'

25-01-2015 22:55
5

Nicolai Boilesen staat open voor een langer verblijf bij Ajax. De linksback van de Amsterdammers breekt zijn tot de zomer van 2016 lopende contract mogelijk snel open.

Dat zegt Boilesen tegenover Helden. "We willen heel graag bij elkaar blijven. Dat hebben we naar elkaar uitgesproken en dat zijn geen loze woorden. Van Rhijn, Klaassen, Cillessen, Veltman en El Ghazi hebben allemaal bijgetekend. Ik heb gehoord dat Marc Overmars (technisch directeur, red.) met me wil gaan zitten."

Toch sluit de Deen een vertrek niet uit. "Ik sta heel erg open voor het verhaal van Ajax, ik ben heel gelukkig hier. Natuurlijk zal ik alle opties afwegen, dat is normaal , stelt de mandekker."Maar ik kan nog groeien, heb veel blessures gehad, ik wil graag een heel seizoen fit en top zijn."

Boilesen maakte bij Ajax alle vier de landstitel mee. Hij denkt dat er meer succes kan volgen. "Als de basis blijft, wat je natuurlijk nooit kan garanderen maar die intentie is er echt, dan kunnen er mooie dingen gebeuren", besluit de verdediger.