Gele kaarten en strafschoppen sieren clash tussen Spaanse subtoppers
Valencia - Sevilla: 3-1

25-01-2015 23:04

In de subtop van La Liga heeft Valencia zondagavond gewonnen van Sevilla. In Mestella stond er na negentig minuten een 3-1 stand op het scorebord, in het voordeel van de thuisploeg.

Daniel Parejo had een groot aandeel in de thuiszege. De aanvoerder van Valencia scoorde twee keer. Javi Fuego bracht de derde treffer op zijn naam. Voor Sevilla kwam Carlos Bacca uit een strafschop tot scoren. Bij een stand van 2-1 miste de Colombiaan echter zijn tweede kans van elf meter. Opmerkelijk is dat ook Valencia scoorde vanaf de stip. Daarmee kwam het penaltytotaal in de wedstrijd op drie, en dat in één helft.

Het treffen tussen Valencia en Sevilla was hard. Dat bleek wel uit het aantal gegeven gele kaarten. Jaime Latre deelde er namelijk elf uit. Door de thuiszege stijgt Valencia over Sevilla heen naar de vierde plaats, op zeven punten van koploper Real Madrid. FC Barcelona en Atlético Madrid zijn de nummers twee en drie.