Strootman lijkt goed weg te komen, mogelijk wel streep door 'Feyenoord'
Kwetsuur middenvelder lijkt mee te vallen

Strootman lijkt goed weg te komen, mogelijk wel streep door 'Feyenoord'

25-01-2015 23:39
3

De schrik zat er zondagavond flink in, toen Kevin Strootman bij AS Roma opnieuw geblesseerd raakte aan zijn linkerknie. De kwetsuur van de middenvelder lijkt echter mee te vallen.

Strootman maakte in november zijn rentree bij de Romeinen, nadat hij acht maanden had gerevalideerd van een zware knieblessure. Zondag raakte hij in de wedstrijd tegen Fiorentina geblesseerd aan hetzelfde gewricht. Na afloop liet trainer Rudi Garcia doorschemeren dat de ernst waarschijnlijk meevalt.

"De dokter heeft gezegd dat het er niet ernstig uitziet, maar met de knie moet je altijd voorzichtig omgaan", aldus de coach, die gezien het verleden van Strootman hoopt op een meevaller. "Morgen kijken we verder, hopelijk stelt het niets voor. Zeker omdat Kevin al een flinke prijs heeft betaald voor zijn knie."

Strootman zette vorig jaar noodgedwongen een streep door het WK in Brazilië. Mogelijk moet de Oranje-international ook een streep zetten door de wedstrijden tegen Feyenoord in de Europa League. Die duels worden op 19 en 26 februari gespeeld. Eerst in Rome, daarna in Rotterdam.