Geen nieuwe confrontatie tussen Cillessen en 'Kazim': Ik mocht niet
Cillessen opgewacht door Kazim-Richards

Geen nieuwe confrontatie tussen Cillessen en 'Kazim': "Ik mocht niet"

26-01-2015 08:00
19

De 'babygames' van Jasper Cillessen vielen niet in goede aarde bij Colin Kazim-Richards. De spits van Feyenoord wilde na de wedstrijd tegen Ajax nog eens verhalen halen bij de goalie.

Tijdens de wedstrijd hadden beide spelers het al met elkaar aan de stok. "Ach, als je niks meer tegen elkaar kunt zeggen… Het gaat wel om wedstrijden winnen. Binnen de lijnen gaat er een knop om en als we van het veld zijn gestapt, gaat die weer terug", zegt Cillessen na de Klassieker tegen het Algemeen Dagblad.

Na de wedstrijd stond Kazim-Richards hem op te wachten. "Hij gooit mij eerst het doel in voordat Boëtius kopt, liep mij bewust omver. Het was dus gerechtigheid dat die bal er niet inging", aldus Cillessen. Tot een ontmoeting met Kazim-Richards kwam het niet. "Ik mocht niet naar hem toe van de scheidsrechter."

Ook zocht Cillessen tijdens de wedstrijd de confrontatie met Jens Toornstra. "Hij begon tegen mij te schreeuwen dat ik niet geraakt werd. Jullie hebben allemaal de beelden gezien, dat was wel degelijk zo. Je moet gewoon niet tegen mij gaan schreeuwen. In het veld sta ik wel mijn mannetje, hoor."