Andersen: Ik heb begrepen dat PSV in veel wedstrijden geluk heeft gehad
Ajacied kijkt naar boven

Andersen: "Ik heb begrepen dat PSV in veel wedstrijden geluk heeft gehad"

26-01-2015 09:41
21

Lucas Andersen is niet bang dat Ajax nog wordt ingehaald door Feyenoord. De middenvelder van de Amsterdammers kijkt met name naar PSV, dat koploper is en zes punten meer heeft dan Ajax.

"Wat dat betreft moeten we blij zijn dat het 0-0 is gebleven tegen Feyenoord. Zes of zeven punten achterstand is een wezenlijk verschil. Wij moeten nog tegen PSV. Als we hen pakken, dan hoeft PSV nog maar één keer te verliezen en kunnen wij weer gelijk komen met ze", zegt Anderson tegenover NU.nl.

"Ik denk dus zeker dat PSV nog te achterhalen is. Ik zie ze weinig spelen, maar heb wel begrepen dat PSV in veel wedstrijden geluk heeft gehad. Al is het wel duidelijk dat wij een stuk beter moeten spelen dan tegen Feyenoord om dat te bereiken", vervolgt de Deen, die vond dat Ajax tegen Feyenoord een 'collectieve off-day' had. "En dat mag niet in de grootste wedstrijd van het seizoen."

Volgende week gaat Ajax op bezoek bij Vitesse, de nummer twaalf van de Eredivisie. "Ik heb het gevoel dat er volgende week weer een ander Ajax te zien zal zijn en dat de strijd om de titel dus tussen PSV en ons gaat", besluit Andersen tegenover de nieuwswebsite.