Tottenham-spelers weigeren excuses Vorm: Toch voel je de verantwoordelijkheid
Nederlander hoopt woensdag zijn kans te grijpen

Tottenham-spelers weigeren excuses Vorm: "Toch voel je de verantwoordelijkheid"

26-01-2015 16:52

Michel Vorm heeft een vervelend gevoel overgehouden aan de FA Cup-wedstrijd van Tottenham Hotspur tegen Leicester City (1-2). Eindelijk mocht de Nederlandse doelman weer eens opdraven, maar uitgerekend hij maakte een cruciale fout met uitschakeling als gevolg. Toch lonkt er een herkansing.

Na de 1-0 overwinning op Sheffield United in de heenwedstrijd is Tottenham nog één plek verwijderd van een finaleplek in de League Cup, wat de eerste prijs sinds zeven jaar moet opleveren. Na zijn fout bij het doelpunt van Leicester-speler Jeffrey Schlupp werden vraagtekens geplaatst bij de positie van Vorm. Naar verwachting mag de Oranje-international echter opnieuw opdraven in de League Cup.

Hoewel Vorm een moeizame indruk maakte tegen Leicester, voelt de goalie nog steeds voldoende vertrouwen. "Ik speel niet zoveel wedstrijden, dus juist dit soort wedstrijden zijn uiterst belangrijk. Ik heb mijn excuses aangeboden aan de jongens. Maar ze accepteerden mijn excuus niet, zeiden dat ik het goed had gedaan. Toch voel je de verantwoordelijkheid", laat hij weten aan de Daily Mail.

"Natuurlijk hoop ik woensdag in actie te komen. Spelers van Sheffield spelen de wedstrijd van hun leven, dus we verdienen het niet als we dit onderschatten. Ik weet zeker dat we er honderd procent klaar voor zijn. Ook ik, ja. Ik ben 31 en ben het gewend. Het hoort er tenslotte bij. Iker Casillas maakt ook fouten, dus waarom ik niet?", aldus Vorm.